arbejdstider.dk

Tidsregistrering

www.arbejdstider.dk kan bruges til alle former for tidsregistrering, ikke kun arbejdstidsregistrering.

Der er store fordele ved at bruge en online løsning til at registrere tidspunkter eller tidsforbrug. Man skal ikke igennem problemer med at få et regneark til at fungere som kalender eller installere et eller andet program på computeren, og man kan arbejde med dataene fra enhver computer tilkoblet internettet uden at installere noget.

Efter tidsregistrering via arbejdstider.dk kan man overføre det samlede antal timer evt. opdelt på kategorier til et regneark eller andre steder, hvor man ønsker at forarbejde dataene. Arbejdstider.dk har desuden den særlige fordel, at man kan hente de indtastede data realtime - dvs. mens de indskrives - direkte fra nettet (se Hovedmenu -> Filer -> Eksportér arbejdstider).

Tidsregistrering 


Hurtigt på skærmen

For at komme i gang med at tidsregistrere, åbner man blot www.arbejdstider.dk. Man får automatisk et ID første gang siden besøges, og man kan da vende tilbage til siden senere og fortsætte indtastningen. Brugernavn og adgangskode er ikke nødvendige, da vi identificerer brugeren via en cookie på computeren, men brugernavn og adgangskode kan tilknyttes et ID.

Der er knyttet et ID til den serie data, man arbejder på. Ønsker man at foretage tidsregistrering fra en anden computer med de samme data, skal man skrive ID'et efter adresselinien, se nærmere under Hovedmenu -> Filer -> Sådan gemmes dine data.

Det er også vigtigt, at et daglig bruger lynhurtigt kan få arbejdstider.dk på skærmen. Til hurtig indlæsning af bestemte hjemmesider benytter nogle bogmærker i browseren, andre genveje på skrivebordet. Vi anbefaler et ikon på "Hurtig start"-menuen, da man så kan starte med et enkelt klik og ikke får problemer med at der ligger andre vinduer i vejen. Desuden kræver hurtig start blot et enkelt klik. Læse mere om hurtig start (bl.a. en løsning til Windows 7).


Hurtig tidsregistrering

Vigtigt er det også, at man undgår overflødige klik ved selve indtastningen. www.arbejdstider.dk giver mulighed for at man lynhurtigt kan bevæge sig rundt i indtastningsfelterne via tastaturets piletaster, og for at man kan rette et felt for timer eller minutter ved at skrive oveni - det er ikke nødvendigt at slette den tidligere indtastning. Skal man angive tidspunktet netop nu, klikkes blot på ikonet "Now". Aktuelt tidspunkt havner da som start eller sluttidspunkt afhængig af, hvad der står for tur.

Aktuelt tidspunkt

Det kan både lade sig gøre at tidsregistrere med "fra og til" tidspunkt og med varighed, f.eks. 3:20 timer plus 5:10 timer. Det sidste opnås ved at skifte til Mode B via det lille ikon (Mode A) lige over tidsregistrerings-linierne.


Markering, kategorisering, bemærkninger

Alle disse ting er muligt med arbejdstider.dk. Man markerer en indtastningslinie ved at klikke ude i den venstre kant, så denne bliver mærkegrå. Man indskriver et bogstav for kategori i kolonnen Kat og definerer kategorier ved at trykke F9. Man indskriver bemærkninger i feltet Bem til højre. Alle felterne er søgbare.

Kategorier ved tidsregistrering


Brug af tidsdata

Brug af tidsdata via eksport

Data kan videreføres som eksportlink (via Hovedmenu -> Filer -> Eksport), som indberetning af løntimer (via "indberet løntimer"), som fakturering af arbejdstimer (via "Fakturér timer") og som kopi af et søjlediagram eller et regneark, der kan indstilles på mange måder (via "Flere Resultater") .LØNMODTAGER: Er alt kommet med, og er skatten regnet korrekt ud? tjek din løn!

LØNMODTAGER: Har du brug for at redegøre for, hvor meget tid du bruger til hver opgave? Lav en tidsberegning!.

LØNMODTAGER: Skal du selv aflevere timepgørelse til arbejdsgiver? Indberet arbejdstimer.

LØNMODTAGER: Har du flekstid og brug for at holde regnskab med, om du er foran eller bagud: Få styr på flekstid.

LØNMODTAGER: Hvilke dage er arbejdsdage, hvilke dage er fridage? Se kalender frem til 2049: arbejdsdage.
VIRKSOMHED: Det behøver ikke at være så indviklet - prøv vores simple system til arbejdstidsregistrering.

VIRKSOMHED: Mangler du et online system, der minder om et traditionelt stempelur?

VIRKSOMHED: Mangler der et overblik over hvordan arbejdstid forbruges? Undersøg tidsforbrug.

VIRKSOMHED: Skal timerne tælles sammen, inden der skal laves løn? Gør klar til løn beregning.

VIRKSOMHED: Skal kunderne faktureres efter tid? Benyt fakturering efter tid.
VIRKSOMHED: lav enkelte lønsedler på en enkelt måde, se nærmere her: løn efter skat.

PRIVATPERSON: Har du brug for at lave personlige tidsstudier?

NÅR TID ER VIGTIG - og der skal regnes med timer og minutter: Brug arbejdstider.dk til at udregne varighed.

NÅR TID ER VIGTIG - i et vist omfang kan du bruge arbejdstider.dk til gratis tidsregistrering.

SYNES DU OGSÅ - at det er lidt uhandy at lave tidsregistrering på et regneark?Benyt www.arbejdstider.dk